Over ons

Uw stadstuinier

Het concept ‘Urban Gardening’ (ook wel stadstuinieren genoemd) bestaat al een tijdje, maar het is pas de afgelopen jaren dat het aan populariteit wint. Het is een manier om meer natuur in de stad te brengen. We willen weten waar ons voedsel vandaan komt. Dus eten we steeds meer biologisch, maar verbouwen we ook steeds vaker onze eigen groenten en fruit. Ook in de stad waar weinig traditionele buitenruimte is. Wij helpen u met een groene woon omgeving voor binnen en buiten. Tuinieren op je dakterras, balkon, een verticale tuin, of gewoon in uw tuin, maar ook binnen in je keuken of in een kamer, het kan allemaal. Zelf groente en fruit verbouwen is nou eenmaal lekker en gezond, verser kan haast niet. Denk bijvoorbeeld aan sla, spinazie, wortels, bieten, uien, doperwten, tuinbonen, sperziebonen, kool, radijsjes, rabarber en wat je verder nog lekker vind. Binnen enkele weken zal je de eerste groenten al uit je tuintje kunnen eten! Wonen en leven op het platteland, zonder de stad uit te gaan!!!


HOWD URBAN staat voor:

Snelle levering!

100% niet goed geld terug!

Veel betalingsmogelijkheden!

Deskundig en persoonlijk advies!

A- merken

Eigen bezorg dienst


HOWD URBAN SHOP is een online urbanshop voor tuinbouw- en landbouwproducten. U kunt alles via de webshop van ons bekijken. Wij leveren alles netjes verpakt en leveren per TNT post of onze eigen bezorg dienst. Uiteraard kunt u ook altijd uw bestelde producten komen afhalen bij ons afhaaldepot Drachten e.o. (na overleg met het HOWD Urbanshop personeel).


Wij hebben meer dan 2000 artikelen in onze online webwinkel. Mocht u toch nog iets missen of bent u op zoek zijn naar een speciaal product? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Voor een persoonlijk en deskundig advies kunt u ons ook bezoeken.


Wij danken u voor het bezoek aan de online urbanshop - HOWD URBANSHOP -. Mocht u onverhoopt iets bemerken of wenst u meer informatie, neem dan gerust contact op! 0512 729048


Huisregels HOWD

Door de invoering van een nieuwe wetgeving zien wij ons genoodzaakt u duidelijk te maken waar onze producten wel en niet voor gebruikt mogen gaan worden.

Wij mogen de hobbykweek nog steeds bedienen.

Hieronder leest u de nieuwe wet zoals die is doorgevoerd.

Hij die stoffen of voorwerpen bereidt, bewerkt, verwerkt, te koop aanbiedt, verkoopt, aflevert, verstrekt, vervoert, vervaardigt of voorhanden heeft dan wel vervoermiddelen, ruimten, gelden of andere betaalmiddelen voorhanden heeft of gegevens voorhanden heeft, waarvan hij weet of ernstige reden heeft om te vermoeden dat zij bestemd zijn tot het plegen van een van de in artikel 11, derde en vijfde lid, strafbaar gestelde feiten, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste drie jaar of geldboete van de vijfde categorie.

● Alle bij ons gekochte artikelen dienen alleen voor legale doeleinden te worden gebruikt.

● Indien wij het vermoeden hebben dat dit niet het geval is zullen wij niet tot verkoop van de door ons aangeboden artikelen overgaan.

● Bij aankoop van één of meerdere producten uit ons assortiment verklaart u, deze artikelen niet voor illegale doeleinden te zullen gaan gebruiken.

● HOWD is nimmer aansprakelijk indien artikelen bij ons gekocht,  aan derden door geleverd worden en deze, dit voor illegale doeleinden bedoeld in artikel 11, derde en vijfde lid zal gaan gebruiken.